[download furnace]
Navn   : Kjetil Valstadsve.
Født   : Ja.
Status  : Irrasjonell.
Problem  : Ikke formaliserbar.
Psykose  : Sprøyter på film.
Dilemma  : ekstasen uteblir.

Og så er det jo det at navnet Kjetil er et gammelt nordisk navn som til en forandring ikke betyr a) kriger b) stor kriger eller c) mektig kriger. Istedet henviser det til noe så prosaisk som en kjele. (Akkurat som alle fancy fremmedord som brukes idag kan spores tilbake til et eller annet hageredskap som de gamle grekerne brukte.) "Byssan lull" er det manglende mellomledd her. Pluss at det heter kettle på engelsk. Nå burde det vel begynne å demre. (Det sies jo av enkelte at kjele egentlig henviste til hjelmene som vikingene gikk rundt med, men det prøver jeg desperat å fortie.)

Et så kult navn fortjener å bli brukt som nick på IRC også. Kalte meg gjerne FucJes før, men det var mens det fremdeles var levelig på de kristne kanalene. Nå er de enten tomme eller fulle av andre ateister. Hvis gromnicket er opptatt, eller jeg er inne på en andre klient, kan man se etter Lull (oppkalt etter et pseudonym for et av mine musikalske forbilder, Mitch Harris, pluss at det har en forbindelse til navnet mitt som jeg allerede har nevnt), Ullstein (legendarisk vær fra en polsk tegneserie om sauer) eller Catillus (som betyr kjele på latin). (Hvis jeg er logget inn på maskinen gullregn.idt.unit.no, noe som er usannsynlig, kaller jeg meg Gullstein.)

Også notorisk no.general-deltager. Prøver å henge med på hva som skjer, og sier min mening når jeg synes den er på sin plass eller føler meg frustrert av en eller annen grunn.

Begynte på datalinja på NTH, nå kjent som NTNU, høsten 1992, i en alder av 19 år, og har fulgt naturlig studieprogresjon siden da. Bakgrunngskunnskap om NTHs studier og deduktive inferensmekanismer burde da være nok til å utlede min nåværende status. Har spesialisert meg på programmeringsnivå, med fokus på oppbygningen av programmeringsspråk og kompilatorer, med en spesiell forkjærlighet for deklarative språk (Prolog, ML og Lisp dekker vel alle variantene). Har store planer om en diplomoppgave omkring en semantisk analyse av JVM (Java Virtual Machine) og enkel kompilering av Scheme, som er en dialekt av Lisp. Lar meg også fenge av mer grunnleggende akademiske aktiviteter som logikk og deduksjon, som ligger bak spennende anvendelser som ekspertsystemer og kunstig intelligens. Sistnevnte har også gitt meg interesse for naturlige språk, noe som gjør at jeg vurderer å ta et grunnfag innen linguistikk, enten mens jeg tar diplomen eller i løpet av siviltjenesten, om det lar seg ordne.

Bortsett fra ren nerdeaktivitet som dette liker jeg, totalt ordnet i synkende grad av særhet i mine personlige preferanser, musikk, film og litteratur. Deltar i sosialt liv når jeg har tid og ofte også når jeg ikke har fullt så mye tid likevel. Foretrekker rødvin. Har en tendens til å begå dyre avgjørelser på kort varsel for å være der det skjer, når det skjer. Fungerer også som disk-jockey i BodegaenSamfundet, hvor jeg arbeider under Klubbstyret og spiller annenhver uke, omtrent. Vi DJ's er de eneste som av sedvane tillates å drikke på jobb.

Slike bilder som det jeg har her liker jeg å dille med når jeg har noen timer til overs foran PC'en en kveld. Adobe Photoshop er verktøyet. Drømmen om å bli kunstner er forøvrig tapt, tror jeg. Men det er jo morsomt å leke seg litt i fritiden.

For å ramse opp en del jeg ikke gidder å utdype: Språkpedant, heterofil, ateist, pasifist men aggressiv syklist, trist, glad og kanskje litt sprø. Har hjemmesidePVV. Synes det er teit å skrive "Back!" i slutten av HTML-dokumenter.


Back!